Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 29 mei

  • Het CDA heeft een originele manier gevonden om met de Hattemse burgers in contact te blijven. Je kunt wandelen met een plaatselijke CDA-prominent naar een plek waar je aandacht voor wilt vragen. Teun Juk vertelt over de ervaringen tot nu toe.
  • Zaterdag 29 mei is de laatste dag van de Hattemse Kunstmaand. Marije van Loenen van Visit Hattem vertelt waar we deze zaterdag beslist nog even moeten gaan kijken en hoe de Kunstmaand is verlopen.
  • Maandag moet de gemeenteraad de eerste versie van de Regionale Energie Strategie vaststellen. Waar plaatsen we wel zonnepanelen en waar niet, als het aan D66 ligt. Erik Kort vertelt er in het tweede uur over.
  • Muziekvereniging ‘Ontwaakt’ viert dit jaar haar 90-jarig jubileum en gaf vorige week donderdag voor het eerst weer een optreden in de buitenlucht. Voorzitter Mariëtte van Raalte vertelt hoe dat is verlopen en welke plannen de jubilerende vereniging verder nog heeft.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in