Syntus Gelderland breidt dienstregeling uit

Op zondag 31 mei breidt Syntus Gelderland de dienstregeling op de Veluwe uit. Er wordt met het maximale aantal bussen gereden dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is.

“Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden”, zo laat de busvervoerder weten.

Plan je reis
De uitgebreide dienstregeling geldt voorlopig tot 22 augustus. Reizigers kunnen voor de vertrektijden in de uitgegeven lijnfolders en op de haltevertrekstaten bij de bushalte de zomervakantieperiode aanhouden. Plan je reis voor vertrek altijd via de reisplannerย ofย 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. Hier vind je alle actuele vertrektijden.

Aanvullende maatregelen

  • De OV-bedrijven hebben samen met de overheid gewerkt aan het OV-protocol. Hierin staan maatregelen voor een veilig gebruik van het openbaar vervoer. De maatregelen die we per 1 juni in het OV in Nederland hanteren om verantwoord reizen mogelijk te maken vind je hier.
  • Maak je gebruik van het OV, zorg dan bij voorkeur vooraf voor een geldig vervoerbewijs. Zoals de OV-chipkaart of koop een kaartje in de Keolis-app. In- en uitchecken met de OV-chipkaart kan bij de achterdeur. Er worden in de bus geen vervoersbewijzen meer verkocht.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in