Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10.00 tot 12.00 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 29 april 2023

Deze week praten we met een aantal gasten.

Andrew de Graaf is secretaris van het bestuur Hattem Centraal, hij komt vertellen wat een bestuur van een politieke partij allemaal doet.

Klaas Klaver zit in de voorbereiding commissie van de gezamenlijke kerken van de Ontmoetingskerk, De Open Poort en de Gasthuiskerk. Op zondag 21 mei houden zij in de Marke een gezamenlijke kerkdienst vanwege de landelijke fusie van de Nederlandse Gereformeerde kerken en de vrijgemaakte kerken die ingaat op 1 mei aanstaande.

Kees Rook praat ons bij over de onderwerpen van Tweede Jeugd Sportief in het tweede uur.

Daarna volgt een gesprek met burgemeester Marleen Sanderse over de aankomende 4 mei herdenking.

Het laatste gasteninterview is met RTV Hattem voorzitter Wim Hoogers. Hij komt vertellen over een gezamenlijk project, namelijk de streekomroep, waar RTV Hattem ook aan mee gaat doen.

Dit is alles wordt afgewisseld met muziek en nieuws uit Hattem.

Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door:
– presentatie Ad Spakman
– techniek Gert Witteveen

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in