Gelders PvdA lijsttrekker Peter Kerris brengt de provincie naar Hattem

De lijsttrekker van de PvdA voor de Gedeputeerde Staten Gelderland verkiezingen komt naar Hattem. Peter Kerris voert voor de PvdA campagne voor de thema’s: een eerlijke toekomst, een betaalbaar huis, een vaste baan en een school in de buurt.

Tijdens zijn bezoek op maandagmiddag 4 maart in De Marke wacht Peter Kerris een groot ontvangst bestaande uit het bestuur van de Hattemse PvdA-afdeling, de PvdA-fractie in de Hattemse gemeenteraad en PvdA-wethouder Carla Broekhuis.

Lokale thema’s
De komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen zijn voor Hattem van groot belang, aldus Peter Kerris. Daarom zal er bij het werkbezoek aandacht zijn voor lokale thema’s. Het bezoek begint in De Marke. Daarna worden o.a. de voormalige Noordgouw en het woonontwikkelingsgebied bij de Populierenlaan bezocht. Vanaf de Bleek wordt aandacht geschonken aan de Hoenwaard. Onderwerpen als de Hoogspanningskabels, de nieuwe ontsluiting A28 bij H2O zullen zeker aan bod komen bij het bespreken van de Hattemse onderwerpen. Het werkbezoek zal afgerond worden met een wandeling langs de buitenkant van Hattem en de haven.

Het werkbezoek staat gepland voor maandagmiddag 4 maart tussen 14:00 uur en 16:00 uur en start bij de Marke.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in