Opoe: ‘Vrijwilligers gezocht voor Little New Orleans in Hattem!’

‘Wat een prachtige en ongedwongen sfeer, jullie mogen het hier elk jaar wel houden!’ Dat kregen de organisatoren van ‘Little New Orleans’ bij Houtwerk Hattem heel veel te horen. En inderdaad, de podia van ruwe planken, boomstammen als zit- of statafel, de geur van hout en overal aanwezige elementen van een houtzagerij sprak iedereen aan. En dat gaat inderdaad gebeuren op zaterdag 7 september.

Wat wil jij?
Altijd al mee willen helpen om een festival tot een succes te maken? Opoe’s House of Music zoekt vrijwilligers die een deel van de activiteiten willen uitvoeren: opbouw coördinatie, opbouw vrijdag, opbouw zaterdag, facilitaire deel, familieplein, jamsessie, gastman/vrouw en muzikantenbegeleiding. Lijkt het jou wel wat? Stuur dan een mail met jouw activiteit naar info@opoeshouseofmusic.nl.

Jonge muzikanten
De stichting Opoe’s House of Music heeft als doel jonge muziekkanten een podium te bieden. Vorig jaar kregen de winnaars van het festival 2017 – Shjazz en de Shabby Cabs – het hoofdpodium op het Little New Orleans-festival. De jongste talenten speelden op het kleine podium mee met twee jamsessies alsof ze nooit anders gedaan hadden, een heerlijke ervaring. De Hattemse meiden van Loyal Misfits lieten zien dat ze in staat zijn honderden toeschouwers te boeien en ook The Blankets kregen de handen op elkaar. Voeg daarbij ervaren musici als Wilfred Kroes en Herman Nijkamp’s Allotria BigBand en je hebt een mix die iedereen aansprak.

Gratis toegang
Het muziekfestival met blues, jazz, gospel en brass is en blijft gratis toegankelijk, met name door de hoofdsponsoren Houtwerk Hattem, ’t Heem,  De Eenhoorn en JR Signing, de sponsoren Lionsclub Hattem en Regiobank Hattem en vele andere kleinere sponsoren. En uiteraard de vele Vrienden van Opoe.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in