Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’. En op zaterdagmorgen staat onze studiocam aan. Kijk dan mee via tv.

Zaterdag 28 november

  • Francine Oonk, conservator van het Anton Pieck Museum in Hattem. Zij kan haar opa Anton Pieck binnenkort weer face to face in de ogen kijken dankzij een bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds.
  • Wie energie wil besparen in zijn woning kan gratis een energiecoach inschakelen. Een gesprek met de in Hattem wonende coach Jurian Rietberg.
  • Karlien Lankman organiseert samen met familieleden een coronaproof winterwandeling door Hattem. Voor een goed doel: aandacht vragen en geld werven voor stamceldonoren.
  • Buurtsportcoach Leon ten Klooster komt vertellen over het belang van regelmatig sporten en bewegen, ook in coronatijd.
  • Verder aandacht voor nieuwsberichten en activiteiten die de komende weken in Hattem en omstreken op stapel staan.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in