TaalContact leert je beter Nederlands spreken

Op 11 september opent wethouder Carla Broekhuis TaalContact. TaalContact is een initiatief van Taalpunt Hattem en VluchtelingenContact Hattem.

Samen Nederlands praten
TaalContact is er voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken. Samen met anderen Nederlands praten over onderwerpen uit het dagelijks leven over wonen en werken in Nederland. Elkaar ontmoeten en gezellig samen koffie en thee drinken. Dit alles onder begeleiding van taalvrijwilligers.

Iedere maandagmorgen van 10.00 – 11.30 uur is er TaalContact in het Molenhuis, Molenbelt 7, Hattem. Aanmelden is niet nodig. Deelnemen is gratis.

Taallessen en integratie
TaalContact is een gezamenlijke activiteit van het Taalpunt en VluchtelingenContact Hattem.
Het Taalpunt en VluchtelingenContact Hattem zetten zich in voor anderstaligen in Hattem. Zij bieden taallessen aan door geschoolde taalvrijwilligers en begeleiden mensen met het integreren in onze samenleving.

Daarnaast is het Taalpunt er ook voor hen die beter willen lezen, schrijven, rekenen en digitaal vaardiger willen worden (computer, tablet of mobiel). VluchtelingenContact Hattem geeft gedurende de inburgering Ă©Ă©n op Ă©Ă©n taalondersteuning aan vluchtelingen.

Voor meer informatie bent u welkom bij de Taalpunt inloop op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in de Marke of bel/mail VluchtelingenContact : 06-22677727 info@vluchtelingencontact.nl
Taalpunt : 06-22006604 taalpunthattem@bibliotheeknoordveluwe.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in