sv Hatto-Heim versterkt zich met de komst van Damian Halfwerk

Voor het nieuwe seizoen komt Damian Halfwerk over van Sparta Nijkerk naar sv Hatto-Heim. De 21 jarige Hattemer begon zijn loopbaan in de jeugd bij vv Hattem, maar werd op zeer vroege leeftijd gescout door FC Twente. Daar heeft Damian naast de voetbalacademie ook twee seizoenen gevoetbald in de jeugd. Hierna is hij 8 jaar voetballer geweest bij PEC Zwolle, waar hij de gehele jeugdopleiding doorlopen heeft. In het seizoen 21/22 ging Damian naar Sparta Nijkerk Onder 23 waar hij twee seizoenen voetbalde als centrale verdediger. Door gebrek aan doorgroeimogelijkheden heeft Damian er voor gekozen om zijn loopbaan te vervolgen bij sv Hatto-Heim.

Waarom Hatto-Heim
Dit seizoen heeft Damian de nodige wedstrijden van sv Hatto-Heim gevolgd, waarbij vooral de laatste wedstrijden van het seizoen de geel/blauwen veel indruk op hem gemaakt hebben. Daarnaast is het spelen op 2e klasse niveau een mooie uitdaging. Ook spelen veel vrienden van Damian bij sv Hatto-Heim, waardoor hij al vaak te zien was als supporter.

Blij met deze versterking
Hoofdtrainer Jan Peter Jonkman is blij met de komst van Halfwerk naar sv Hatto-Heim, ook gezien het feit dat de ervaren Gerben van de Worp en Michel Koridon afscheid hebben genomen van de selectie. Niet alleen de hoofdtrainer, maar ook de technische commissie isย  ook erg blij met de komst van Damian. Zij wensen hem veel succes bij hun mooie club.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in