Commissievergaderingen gemeenteraad

Vanavond vergaderen de commissies van de gemeenteraad weer. Er zijn twee commissies; “Samenleving & Bestuur” en “Ruimte & Duurzaamheid”. De vergadering van de commissie “Ruimte & Duurzaamheid” zal live te volgen zijn op RTV Hattem en zal ook te bekijken zijn via deze alternatieve link. De commissies zullen gezamenlijk de avond beginnen als brede commissie en na het eerste onderwerp, Uitwerking Bestuursakkoord, uit elkaar gaan en eigen onderwerpen behandelen.

Commissie Ruimte & Duurzaamheid
De volledige agenda van deze commissie is te lezen op de pagina van de commissie. In vogelvlucht zijn de onderwerpen voor deze commissie de kruising Eijerdijk met het fietspad Roseboomspoor, vaststellen van het bestemmingsplan Poort van Hattem, peiling van de ideeën rondom een zonnepark op de voormalig vuilstort en andere ingekomen stukken.

Commissie Samenleving & Bestuur
Ook de volledige agenda van deze commissie is te zien op deze pagina van de commissie. Onderwerpen die voor deze commissie op de agenda zijn onder andere de ontwikkeling van de WMO (maatschappelijke ondersteuning voor burgers), aanpak eenzaamheid, zondagopenstelling. Deze vergadering wordt dus niet live uitgezonden, al is een geluidsopname wel op te vragen via de Griffie.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in