Teun Juk en Robert Klaassen raadsleden voor CDA Hattem

Het CDA Hattem behaalde een teleurstellende uitslag tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. De partij ging terug van 4 naar 2 raadszetels. Die zetels zullen worden ingevuld door Teun Juk en Robert Klaassen. Lijsttrekker en wethouder Martijn Hospers keert niet terug in de raad.

Hospers licht deze stappen toe: “De kiezer in Hattem heeft gesproken. Voor het CDA was de verkiezingsuitslag erg teleurstellend. Het voelde als een grote klap. Maar ondanks deze teleurstelling moeten we vooruit blijven kijken. Het is goed dat de CDA-fractie daarbij vernieuwt. Als ik een stap opzij zet, ontstaat er een fractie van Teun Juk en Robert Klaassen. Daarmee heeft CDA Hattem een fractie die kennis en jarenlange ervaring combineert met de verfrissing en energie van jong talent. Ik ken Teun en Robert goed en weet dat ze vol energie, passie en betrokkenheid het raadslidmaatschap gaan invullen. Het vertrouwen van de CDA-kiezer is bij hen in goede handen.”

Teun Juk en Robert Klaassen vinden het jammer maar begrijpelijk dat Martijn Hospers niet terugkeert in de gemeenteraad. “Wij zijn Martijn dankbaar voor zijn grote inzet in de afgelopen jaren en tijdens de verkiezingscampagne voor CDA Hattem. Wij gaan vol vertrouwen de nieuwe raadsperiode tegemoet. En dat doen wij niet alleen. Samen met onze commissieleden gaan wij als team CDA Hattem ons maximaal inzetten voor de gemeenschap van Hattem!”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in