Voorlichtingsavond mbo Zone.college Zwolle

Het Zone.college Zwolle opent donderdag 12 maart haar deuren voor toekomstige mbo-studenten. Met presentaties en individuele gesprekken laten studenten en docenten zien wat het Groene mbo-onderwijs in Zwolle inhoudt.

Veel mogelijkheden
Je kunt deze mbo-opleidingen volgen: bos- & natuurbeheer, Hoefsmid, Groene detailhandel, Sportvisserij & waterbeheer, Voeding, Bloem & natuurlijk ontwerp, Tuin & landschap, Paardensport, Paardenhouderij, Dierenartsassistent paraveterinair, Wildlife, Dierverzorging, Teelt & technologie en Groen, grond & infra.

Vakmanschap
Kies je voor voor een opleiding in Zwolle? Je kiest dan voor persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap. De groene sector biedt bovendien vele banen, op verschillende niveaus en in diverse branches.

Kennis maken?
Iedereen die meer wil weten over de opleidingen is van harte welkom op de open dag van 12 maart tussen 15.00 en 21.00 uur. Je kunt je inschrijven via www.zone.college.


Zone.college is de nieuwe naam van Groene Welle en AOC Oost, die in 2018 zijn samengegaan. Het Zone.college is de grootste groene opleider van Oost-Nederland. Het biedt vooruitstrevend beroepsonderwijs (vmbo, Het Groene Lyceum, mbo en Groeipunt) dat aansluit bij de beroepspraktijk en waarbij het bedrijfsleven nauw betrokken is.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in