Nog meer mooie resultaten voor acrogym Hattem

Gisteren berichtten we over mooie resultaten van de teams bij de plaatsingswedstrijden in Dinxperlo afgelopen zaterdag. Maar afgelopen zaterdag en zondag zijn er ook nog maar liefst 12 andere teams afgereisd naar plaatsingswedstrijden in Ruurlo.

Zaterdag
Op zaterdag kwamen de eerste 4 teams in actie. Het E-junioren duo Jonne en Naomi ging met de zilveren medaille naar huis. Het D-jeugd trio Roos, Lieke en Nadia wisten het goud binnen te halen. Het D-junioren trio Isolde, Emily en Maureen liet ondanks een kleine fout een nette oefening zien. Het C-junioren duo Anna en Lenthe sloot de zaterdag succesvol af en mochten ook met een gouden medaille huiswaarts.

Zondag
Op de zondag reisden maar liefst 8 teams af naar Ruurlo. Het E-instap trio Anna, Chloë en Maud eindigde op de eerste plaats. De twee E-jeugd duo’s mochten samen het podium betreden, Maud en Lotte eindigden op de tweede plaats en Kyra en Quincey kregen het goud omgehangen. Het E-jeugd trio Ella, Pieke en Yfke ging met de zilveren medaille naar huis.

Het E-junioren duo Senne en Eva lieten een nette oefening zien, een klein foutje zorgde ervoor dat ze net naast het podium op een 4de plek eindigden. Het D-senioren duo Milana en Merle wisten de tweede plaatst te bemachtigen. Het C-junioren trio Jaylinn, Jill en Isa kreeg na twee oefeningen het goud omgehangen. Het C-senioren trio Britt, Milou en Denisha wist zich na een fout in balans te herpakken met de tempo oefening en eindigden in het klassement voor tempo op een 3de plek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in