Acro van Hanze Gym behaalt mooie resultaten

Voor drie acrobatische team van Hanze Gym uit Hattem stonden er afgelopen zaterdag (21 januari) plaatsingswedstrijden op het programma. Deze wedstrijden werden gehouden in Dinxperlo en het werd een dag met mooie resultaten, waar de teams en hun trainers met trots op terugkijken.

De resultaten
Als eerste kwam het D duo Isa & Janouk in actie. Ze lieten een nette oefening zien en straalden met hun vrolijke dans. De jury beloonde dit met een goede score waarmee dit team op een knappe 6e plaats eindigde.

In de avond was het de beurt twee C trio’s. Het eerste team, bestaande uit Nora, Jo-Ann en Lieke trapte af met een knallende balans oefening die beloond werd met mooie punten. Ook hun dynamische oefening scoorde goed.

Het tweede team, bestaande uit Phaedra, Jeske en Annelie, lieten met hun balans oefening zien wat ze in huis hebben. De jury beloonde de balans oefening met een hoge score. Ondanks een kleine fout in de dynamische oefening, scoorde dit team ook daar goed. Al deze goede scores zorgden voor een unieke situatie. Beide teams kwamen op hetzelfde puntentotaal, waardoor ze het erepodium samen mochten betreden en alle zes een bronzen medaille mee naar huis namen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in