Nieuwe serie Voor het Slapen Gaan

Vanaf maandagavond 4 februari zendt RTV Hattem nieuwe afleveringen uit van het kindervoorleesprogramma Voor het Slapen Gaan. Gedurende 7 weken is op werkdagen om 18.45 uur een aflevering te zien en de volgende dag is de aflevering terug te kijken op het YouTube-kanaal van RTV Hattem.

Mick en Mara
De nieuwe serie bestaat uit 35 afleveringen waarin Mick en Mara de hoofdpersonen zijn, een tweeling van 5 jaar, een handje vol. Moeder is boswachter en vader werkt op kantoor. Ze hebben een hond en die heet Asta. Verder komt oma Koosje vaak over de vloer en die kan heerlijke worteltjestaart bakken. De verhaaltjes gaan over alledaagse onderwerpen zoals: reizen met de trein, papa in het ziekenhuis en naar school.

De verhaaltjes zijn geschreven door Marianne van den Herik en zij leest deze ook voor. Marianne is schrijfster en dichteres en woont in Kampen.

Kinderen van 5 jaar
Al een aantal jaren produceert RTV Hattem het kindervoorleesprogramma Voor het Slapen Gaan. Dit programma is bestemd voor de doelgroep kinderen van plm. 5 jaar. Een aflevering duurt zo’n 5 tot 6 minuten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in