KerstKoopavond in Hattem

Rond Uit Hattem zorgt er elk jaar voor dat de binnenstad van Hattem vol staat met ingerichte kramen tijdens de Kerstmarkt. “Maar dit jaar gaan we het anders doen omdat de bestrating van de Markt en het Kerkplein er uit ligt.” De organisatie heeft een alternatief bedacht: een KerstKoopavond op vrijdag 13 december.

Gezellige activiteiten
Deze KerstKoopavond vindt plaats in de Kerkstraat en Kruisstraat. “De winkeliers gaan gezellig buiten een kraampje neerzetten, aangevuld met een aantal particuliere kerstkramen met de leukste kerstspulletjes die je je maar kunt bedenken, zoals handgemaakte kerststukjes, kransen, vogeltaarten, kaarsen, sjaals, en mutsen”, zo laat Rond Uit Hattem weten. Verder is er livemuziek, een kerstman, een wandelende kerstboom, een steltloper met verhalen en andere gezellige activiteiten in deze straten.

Gratis stadswandeling
Voor wie een lantaarntocht met kaarsjes mee wil maken is er een gratis stadswandeling om 19.00 uur.  De stadsgids vertelt je onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem. De wandeling start bij het Toeristisch Informatie Punt. Je kunt je aanmelden via info@ronduithattem.nl.

De KerstKoopavond in Hattem is op vrijdag 13 december van 17.00 tot 21.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in