Sfeer en amusement bij Hattems Winterfestijn

Hattem Dompel je onder in winterse gezelligheid, geniet van straattheater, zangkoren en muziek of doe mee aan (kinder)activiteiten. Ontdek handgemaakte specialiteiten en smul van lekkernijen op de markt en kom sfeervol shoppen tijdens het winterfestijn op vrijdag 9 december tussen 14.00 – 21.00 uur in de binnenstad van Hattem.

Muzikaal naar de feestdagen toeleven
In het prachtige decor van Hattems historische centrum kom je volledig in de stemming voor de feestdagen. Optredens van zanggroepen en koren voeren je naar nostalgische tijden. Verschillende muziekensembles, waaronder het dameskwartet Stop Talking vrolijken je op met hun kerstrepertoire en sfeervolle nummers. Een stralende chique verschijning op stelten neemt je met haar Verhalen Lantaarn mee naar tijden van weleer en een statig stappende heer die met zijn praatjes met je aanpapt, zal je verrassen met zijn bruisende en grappige optreden.

Dijkpoort concerten tijdens Winterfestival
Vanaf 14:00 uur speelt in de Dijkpoort het Dijkpoort barokcollectief. Blokfluitisten Elsbeth Biersteker en Marily Evers, celliste Gabrielle Owen en klavecinist Herman Kaldeway spelen het Kerstconcert van Arcangelo Corelli en mooie sonates van Giuseppe Sammartini, Benedetto Marcello, Georg Philipp Telemann en Francesco Mancini.
‘s Avonds speelt op dezelfde locatie vanaf 19:00 uur speelt het semiprofessionele blokfluitensemble FEW onder leiding van Annelies Schraa vier- tot zesstemmige kamermuziek uit verschillende periodes. Alle activiteiten zijn gratis bij te wonen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in