Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 27 maart

  • Een vierde pakket aan steunmaatregelen moet de negatieve gevolgen van de coronacrisis in Hattem verzachten. Erik Kort, fractievoorzitter van D66, licht het belang van dit besluit toe.
  • Alex van Winkoop, secretaris van RTV Hattem, reageert op het besluit van het Commissariaat voor de Media om de zendmachtiging weer met 5 jaar te verlengen.
  • Ligt de natuur mede door de ‘winterse hittegolf’ in februari voor op schema? We stellen deze vraag aan Dick van der Graaf, gids van de natuurvereniging IVN.
  • Jongeren in Hattem kunnen in deze lastige coronatijd een maatje zoeken via het project Mattie4u. Jongerenwerker Susanne Berends legt uit hoe dit werkt.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in