Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 27 februari

  • De temperatuur liep deze week op tot bijna 20 graden Celsius. IVN-gids Dick van de Graaf vertelt hoe de natuur op deze ‘winterse hittegolf’ heeft gereageerd.
  • Europarlementariër Dorien Rookmaker uit Hattem geeft kort voor de Tweede Kamerverkiezingen haar mening over de grote versnippering ‘op rechts’.
  • De regels voor buiten sporten worden volgende week weer iets versoepeld. In hoeverre is dat goed nieuws voor de Hattemse hockeyclub? HMHC-voorzitter Hans de Graaf reageert op deze vraag.
  • De wethouders op de Noord- en Noordwest-Veluwe maken zich grote zorgen over het toekomstperspectief van ondernemers. Ze stuurden hierover een brandbrief naar het kabinet. Wethouder Auke Schipper licht de inhoud nader toe.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in