Doe mee met NLdoet in Hattem

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

In Hattem zijn de volgende projecten waaraan je kan deelnemen:

Jan Jaspersschool
Op zaterdag 14 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur gaan vrijwilligers aan de slag met het veilig en netjes maken van het schoolplein. Ook de school van binnen wordt weer fris en schoon gemaakt en geschilderd. En er zijn plannen om een moestuin te maken.

Scouting de Trijsberg
Wil op zaterdag 14 maart tussen 09.00 en 13.00 uur het talud herstellen en een natuurlijk hekwerk plaatsen. Ook willen zij bestrating leggen rondom het gebouw.

Basisschool De Vlonder
Wil tijdens NLdoet het schoolplein oppimpen zodat er een aantrekkelijker en groen(er) plein voor de kinderen ontstaat. Zij doen dat op vrijdag 13 maart tussen 10.00 en 14.30 uur.

Inschrijven voor deze projecten is nog mogelijk via de website van NLdoet.
De Bongerd neemt ook deel aan NLdoet, maar heeft het maximaal aantal vrijwilligers dat zij nodig heeft al bereikt. Zij gaan met de ouderen een boottocht maken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in