Veel vrijwilligerswerk verzet op de NLDoet dagen (met video)

Afgelopen vrijdag en zaterdag waren het de NLDoet dagen. Op deze dagen wordt er landelijk (extra) aandacht geschonken aan vrijwilligerswerk en worden er ook gezellige bijeenkomsten georganiseerd waarbij er handen uit de mouwen gestoken worden. In Hattem waren er verschillende initiatieven gepland, al dan niet via de website van NLDOet.

Activiteiten
Onder andere op de Jan Jaspersschool hebben betrokken ouders klusjes opgepakt op het schoolplein, veelal in de groenvoorziening, met een mooi en schoon schoolplein als resultaat. In het Hof van Blom heeft PvdA/Groenlinks bloembakken opnieuw gevuld. Ook is er een mooie stadswandeling met bewoners van de Bongerd gemaakt en is er gewerkt bij Scouting de Trijsberg. Het weer zat niet altijd mee, maar toch is er door vrijwilligers veel werk verzet.

Video scouting de Trijsberg
Cameraman Henk Tabois ging langs bij scouting de Trijsberg, waar op vrijdag ook het college van burgemeesters en wethouders is geweest. In onderstaande video wordt verteld over de werkzaamheden die zoals zijn gedaan bij de scouting.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in