Bij Isala sneller naar binnen met digitale vragenlijst

Wie Streekziekenhuis Isala in wil beantwoordt eerst een paar vragen over zijn of haar gezondheid. Dit kan bij een medewerker bij de ingang, maar nog sneller is het invullen van online coronavragenlijst. Isala start een proef met een QR-code. Hierdoor hoef je minder lang te wachten bij de ingang.

Vanaf deze week staan er grote borden op het parkeerterrein bij het ziekenhuis in Zwolle. Op deze borden staat een QR-code, die patiënten, bezoekers en begeleiders met hun telefoon kunnen scannen. Vervolgens verschijnt er een online vragenlijst op het scherm, die je ter plekke invult. Daarna hoef je alleen nog het scherm van jouw telefoon aan de screener te laten zien en kun je naar binnen.

Gezondheidscontrole
Sinds de uitbraak van corona staan er medewerkers van Isala bij de ingangen van het ziekenhuis. Ze stellen bezoekers en patiënten gezondheidsvragen en geven iemand indien nodig een medisch mondneusmasker. Zo houdt Isala het ziekenhuis veilig en wordt het virus zo weinig mogelijk kans gegeven om te verspreiden. “Maar een gezondheidscontrole bij de ingang kan soms even duren. Waardoor andere mensen moeten wachten voordat ze aan de beurt zijn. Bovendien hebben patiënten die dagelijks naar Isala komen, moeite met de dagelijkse screening. Voor hen kan de online vragenlijst een uitkomst zijn. Hierin beantwoorden zij nog steeds alle noodzakelijke vragen over hun gezondheid, maar hoeven ze de antwoorden niet meer met de medewerker te bespreken.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in