Jongeren uit de regio presenteren eigen bedrijf

In de zomervakantie hebben jongeren uit de regio kennis gemaakt met het ondernemerschap. Zij kregen begeleiding, presentaties en workshops van ervaren ondernemers. Op 31 augustus is de grote dag voor de deelnemers. Dan presenteren zij hun eigen onderneming tijdens de feestelijke kick out van ‘ZomerOndernemer.’

De jongeren tussen de 15 en 23 jaar werkten in hun zomervakantie naar dit feestelijke moment toe. Onder begeleiding van professionele trainers startten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvingen een startkapitaal en waren verzekerd. Dankzij de steun van sponsoren als Rabobank, Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en konden de jongeren gratis deelnemen aan het project ‘ZomerOndernemer.’ De deelnemers waren iedere week te gast bij lokale ondernemers uit de regio.

Feestelijke kick out
Het project sluit op 31 augustus af met een feestelijke kick out in het Mac3park Stadion, PEC Zwolle. De deelnemers presenteren daar hun bedrijf tijdens een ondernemersmarkt en ontvangen het officiële ZomerOndernemer certificaat. Ook maakt het project de regionale winnaar bekend die mag deelnemen aan de landelijke finale op 11 oktober. Iedereen is van harte welkom op 31 augustus vanaf 15.30 uur in het Mac3park Stadion in Zwolle. Aanmelden kan via info@stichtingtne.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in