Simon Filius wint ‘ZomerOndernemer IJsseldelta 2020’

Simon Filius (19) uit Zalk is met zijn bedrijf Perfect Pallet dé winnaar van ZomerOndernemer IJsseldelta. Het bedrijf dat Simon onlangs is gestart is maakt pallet meubels op bestelling.

Door zijn overwinning mag hij regio IJsseldelta vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Simon is één van de jongeren tussen de 15 en 24 jaar uit Zwolle en omgeving die afgelopen zomervakantie met hulp van ZomerOndernemer een bedrijf gestart is.

We vroegen Simon wat hij van het project vond: “Ik heb deze zomer veel nieuwe dingen over het ondernemerschap geleerd en veel leuke mensen leren kennen. Ik ben super blij dat ik de prijs heb gekregen voor ZomerOndernemer 2020 IJsseldelta!”

Een van de vaste onderdelen van de training is dat we de jongeren leren om gaan met teleurstelling: “Een van de dingen die ik geleerd heb is dat je altijd een plan B of in mijn geval een plan C moet hebben. Ik had hiervoor 2 andere ideeën die niet helemaal uitwerkte naar wat ik wilde. Toen moest ik gaan kiezen wat ik wel wilde gaan doen. Vervolgens ben ik druk bezig gegaan met mijn nieuwe bedrijf genaamd Perfect Pallet die meubels maakt voor huis en in de tuin!” Aldus Simon.

Wat zijn Simon’s plannen na ZomerOndernemer? “Hard bezig gaan met Perfect Pallet, blijven leren over het ondernemerschap en mensen ontmoeten die dezelfde mindset hebben als de mensen bij ZomerOndernemer. Ik hoop dat mijn bedrijf binnenkort wat meer naamsbekendheid krijgt en dat we een leuk jaar tegemoet gaan.”

ZomerOndernemer is een initiatief van Stichting The New Entrepreneur en vond dit jaar voor de 11e keer plaats.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in