Nieuwe kunstgalerie in Hattem

Hattem doet zijn naam als kunststad eer aan want de stad is een nieuwe galerie rijker. Midden in de Kerkstraat heeft Daniëlle ter Hofstede haar galerie geopend. Hier exposeert zij eigen werk en werk van andere kunstenaars.

Op dit moment zijn schilderijen van Daniëlle te zien uit haar nieuwe serie Introspective. Het zijn realistische, herkenbare portretten, maar met een verticale vlakverdeling waardoor het portret in verspringende stroken is weergegeven.

Positieve ervaring
Vorig jaar hadden Daniëlle en haar man een pop-up galerie in het begin van de Kerkstraat. Dat was tijdelijk, maar deze ervaring smaakte naar meer. Toen een geschikt pand in de Kerkstraat beschikbaar was aarzelden ze geen moment. Ze hebben deze voormalige winkel verbouwd en opnieuw ingericht met als resultaat een prachtige en ruime galerieruimte.

Herhaalbezoek
Het pand heeft een glazen pui en het winkelend publiek heeft zo ruim zicht op de binnenruimte. De toegang is daardoor heel laagdrempelig.
‘Iedereen is van harte welkom,’ zegt Daniëlle. ‘Er komen wisselexposities van kunstenaars die nog niet bekend zijn voor de Hattemers. Ik vind het dan ook heel leuk als mensen regelmatig binnenlopen om te ontdekken wat voor nieuwe werken er hangen.’

Openingstijden
Wie een bezoek wil brengen aan de galerie kan daarvoor op donderdag, vrijdag en zaterdag terecht van 12.00 tot 17.00 uur in de Kerkstraat 32 te Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in