Gemeente Hattem geeft installateurs korting op training ‘CO Vakmanschap’

Vanwege de Gasketelwet mogen na april alleen gecertificeerde bedrijven nog aan gasverbrandingsinstallaties werken. De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten willen inwoners bewust maken van energiebesparing. En installateurs spelen hierin een belangrijke rol. Daarom bieden de gemeenten hen de mogelijkheid aan om de tweedaagse training ‘CO Vakmanschap’ voor een lager tarief te volgen.

Vanaf 1 april is de overgangstermijn van de Gasketelwet afgelopen en mogen alleen gecertificeerde bedrijven met cv-ketels werken. Het is daarom belangrijk dat installateurs op tijd in bezit zijn van de juiste papieren.

Training ‘CO Vakmanschap’
Tijdens de tweedaagse training ‘CO Vakmanschap’ -verzorgd wordt door InstallatieWerk Nederland- wordt er onder andere ingegaan op het waterzijdig inregelen en het monteren, inspecteren en onderhouden van een cv-ketel. Vanaf februari kun je deze cursus volgen bij De Techniek Academie in Harderwijk.

Opgeven
De eerste training is op 10 en 17 februari, de tweede op 3 en 10 maart. De kosten voor de training zijn € 550,- p.p. Via de gemeente Hattem kan hiervoor een tegemoetkoming worden aangevraagd van € 250,- per bedrijf voor het onderdeel waterzijdig inregelen. Wil je de training volgen? Wees er dan snel bij. Er zijn per training 8 plekken beschikbaar. Opgeven kan via www.groeiopleidingen.nl/techniek. Geef bij het veld ‘opmerkingen’ aan ‘Ga voor Duurzaam’ om voor de korting van € 250,- in aanmerking te kunnen komen.

cv-inregelactie
Tot 31 maart loopt de cv-inregelactie bij Veluwe Duurzaam. Je kunt jouw cv waterzijdig laten inregelen door een installateur en  € 100,- terugkrijgen via www.veluweduurzaam.nl/activiteiten/cv-inregelactie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in