Van de gemeenteraad aan de inwoners van Hattem

“Beste inwoners en ondernemers van Hattem. Opnieuw zit Nederland en dus ook Hattem in een lockdown. In deze periode van het jaar maken we normaliter plannen voor de kerstdagen en oud & nieuw. Dit jaar is het anders en maken veel mensen zich zorgen over wat de toekomst brengt. Blijft mijn baan, bedrijf, winkel of restaurant bestaan, kan ik de vaste lasten blijven betalen nu mijn inkomen verminderd of wegvalt, blijven mijn dierbaren en ikzelf gezond en wat brengt 2021 ons?

Een onzekere tijd, voor de een nog meer dan voor de ander. Vanachter iedere voordeur in Hattem klinkt een ander geluid. Wij als raadsleden van Hattem hebben helaas veel signalen ontvangen van inwoners en ondernemers die zich zorgen maken en op dit moment even niet weten hoe het verder moet.

Ook hebben wij het afgelopen jaar gezien dat Hattemers bereid zijn om elkaar te helpen, dat Hattemers creatief zijn en dat we samen de schouders eronder zetten om deze pandemie zo goed mogelijk door te komen. Hattemers zijn trots op hun stad en wij zijn trots op u als inwoner en/of ondernemer van Hattem! Blijf elkaar alstublieft helpen en blijf creatief.

Wij roepen alle Hattemers op om de landelijke regels na te leven ook in de laatste dagen van het jaar. De gezelligheid moeten we dit jaar cre├źren in kleine gezelschappen. Denkt u alstublieft ook aan de mensen bij u in de buurt die geen familie en/of vrienden nabij hebben. Een extra kaartje of een blijk van aandacht doet iedereen goed!

Wij wensen iedereen ondanks alle onzekerheid feestdagen vol warmte en gezelligheid toe. Voor 2021 verwachten wij met de komst van een vaccin positieve ontwikkelingen. Ook in het nieuwe jaar blijven wij ons inzetten voor ons mooie Hattem. Maak er het beste van en zorg goed voor elkaar.”

Met vriendelijke groet,
Namens de gemeenteraad van Hattem,
Arend Palland

Teun Juk

Tonny Keizer

Gina Guldenaar

Erik Kort

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in