Voetbalschool Hattem start training

Voor het zevende jaar op rij biedt de Voetbalschool Hattem voetballers en -sters uit de hele regio in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar de kans om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen door extra trainingen. Gemiddeld nemen er zo’n 30 spelers deel die, verdeeld over vier groepen, intensief aan hun voetbalskills werken.

Focus op techniek én motoriek
Hoewel de basis van voetballen blijft bestaan uit passen, trappen, kappen en draaien, dribbelen en drijven en passeer- en schijnbewegingen, wordt ook aan de motorische en fysieke ontwikkeling speciale aandacht gegeven, een onmisbaar ingrediënt in het huidige voetbal. De technische staf heeft voor dit seizoen nieuwe trainingsoefeningen uitgezocht om nog meer nieuwe dingen te leren.

Plezier en techniek
Hoofdtrainer en coördinator is Anton Rave, een ervaren jeugdtrainer die gespecialiseerd is in techniektraining. Rave wordt ondersteund door een groep huidige- en voormalige eerste elftalspelers, waardoor er in de sessies ruim de tijd is voor individuele aandacht en detail. De techniektrainingen zijn al 6 jaar een groot succes. Het plezier spatte er vanaf, zowel bij de kinderen als de trainers. De Voetbalschool Hattem is niet club gebonden. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld en getraind. Plezier hebben in het voetbal en de wil om een betere voetballer te worden is de basis om deel te nemen. Deelnemers komen uit Zwolle, Wezep, Oosterwolde, Heerde, Wapenveld en Hattem

Gratis proefles
De trainingen vinden plaats op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur op het kunstgrasveld van sportpark ’t Achterveen. Op zondagochtend 8 september is de eerste (gratis) proefles. Aanmelden kan via www.voetbalschoolhattem.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over trainingsdata, techniek, trainers en de (beperkte) kosten van een reeks van 10 voetbalclinics.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in