Voetbalschool Hattem start 17 maart met gratis proefles

Voor het zesde jaar op rij biedt de Voetbalschool Hattem voetballers/sters uit de hele regio in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar de kans om zich spectaculair te ontwikkelen door extra trainingen.

Focus op techniek én motoriek
Hoewel de basis van voetballen blijft bestaan uit passen, trappen, kappen en draaien, dribbelen en drijven en passeer- en schijnbewegingen, wordt ook aan de motorische en fysieke ontwikkeling speciale aandacht gegeven, een onmisbaar ingrediënt in het huidige voetbal.

Aantoonbaar resultaat
De extra trainingen hebben hun nut bewezen. Maar liefst vier van de vijf landelijke finalisten vanuit de regio Zwolle van het tv-voetbalprogramma ‘The Scouts’, zoals vorig seizoen uitgezonden door Veronica/SBS, zijn actieve deelnemers van de Voetbalschool.

Voor jongens én meisjes
De Voetbalschool Hattem is niet club gebonden. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld, jongens en meisjes gemengd. Plezier hebben in het voetbal en de wil om een betere voetballer/ster te worden is de basis om deel te nemen. Deelnemers komen uit Zwolle, Wezep, Oosterwolde, Heerde, Kampen, Wapenveld en Hattem.
De voorjaarsreeks bestaat uit 10 sessies op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur op het perfecte kunstgras van een van de mooiste sportparken in Nederland, ’t Achterveen in Hattem.

Gratis proefles
Op zondagochtend 17 maart is de eerste (gratis) proefles onder leiding van ervaren techniektrainers. Aanmelden kan via www.voetbalschoolhattem.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over trainingsdata, techniek, trainers en de (beperkte) kosten van een reeks van 10 voetbalclinics.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in