‘Little New Orleans in Hattem’ is er klaar voor

‘Little New Orleans in Hattem’ op zaterdag 8 september heeft het programma rond. Het gratis toegankelijk festival heeft met dit programma veel verschillende stijlen van New Orleans in huis, waardoor je je even in zuidelijke sferen waant. Lekker om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Naast lokaal talent en de winnaars van vorig jaar blaast Hattemer Wilfred Kroes om 16.10 uur af. Om 17.00 uur orchestreert Herman Nijkamp zijn Big Band, waarna de Hattemse meiden van Loyal Misfits om 18.15 uur beginnen. Om 19.00 uur footstomping Blues van de Chabby Cabs, gevolgd door de zwoele klanken van Shjazz om 20.45 uur. Om 22.30 uur spelen The Blankets the blues en om 23.30 jammed iedereen af.

Tussendoor is op podium 2 om 20.00 en 21.45 uur een jamsessie met Just Vibes. Iedereen die wil en kan mag daar meespelen. Meld je wel even van tevoren bij de organisatie. Op het prachtige half overdekte terrein is verder genoeg te eten en drinken in Louisiana style. Dit wordt verzorgt door meerdere Hattemse cateraars. Om 16.15 uur gaan kinderen van de lagere scholen, uiteraard op jazzmuziek, een poging doen het Hattems record Swishen te verbeten.

Het festival is gratis toegankelijk, met name door de hoofdsponsoren ’t Heem, De Eenhoorn en Houtwerk Hattem en de sponsors Gemeente Hattem, Bedrijvenkring Hattem, Lionsclub Hattem, JR Signing en Regiobank Hattem. En uiteraard de Vrienden van Opoe.

Noteer zaterdag 8 september in je agenda om de sfeer van New Orleans in Hattem te proeven en te ervaren van 16.00 tot 24.00 uur bij Houtwerk Hattem, 1e Industrieweg.

Meer info vind je op www.opoeshouseofmusic.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in