CMH presenteert ‘Prima Luce, deel 2’

Afgelopen jaar was -net als voor vele andere verenigingen en orkesten- een bijzonder jaar voor de Christelijke Muziekvereniging Hattem. Een jaar waar de CMH moest stoppen met repeteren en de leden elkaar alleen digitaal konden ontmoeten.

Toch heeft CMH niet stilgezeten en naast de sporadische momenten dat wel in groepen samen kon worden gerepeteerd, zijn de leden aan het werk gegaan om een muzikaal document te maken met het opnemen van het werk Prima Luce (Het Eerste Licht). Het eerste deel is mei vorig jaar uitgebracht en kun je hier terugzien!

Kracht van de vereniging
De CMH laat met trots weten dit digitale project nu te hebben afgerond. “En met grote dank aan onze dirigent Carlo Balemans die dit aangestuurd en volledig in eigen beheer heeft samengevoegd tot een document van de CMH in coronatijd. Waarbij hij de laatste hand aan deze opname heeft gelegd nadat hij al in Colombia geland was. Geniet u mee van deze opname die voor ons veel waarde heeft en de kracht van ons als vereniging laat zien, die verder gaat dan muziek alleen.”


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in