Hitte tijdens de 2e Kamper Ui(t)dag

Donderdag 25 juli staat de 2e Kamper Ui(t)dag, van de 47e editie uit de reeks van vijf donderdagen, op het programma. Deze 2e Uitdag begint om 9:00 uur in de binnenstad van Kampen. Vanwege het warme weer zal alléén de braderie eerder stoppen dan normaal, zo rond 15:00 uur.

Water
De gemeente Kampen stelt ter afkoeling water ter beschikking via openbare voorzieningen op het Oude Vispoortplein en het Van Heutszplein. Daarnaast heeft de organisatie voor iedereen een flesje water, zolang de voorraad strekt. De flesjes zijn kostenloos op te halen bij de Multivlaai aan de Oudestraat. Ook het Rode Kruis is aanwezig in het middengedeelte van de braderie, op de hoek van de Gasthuisstraat en de Oudestraat.

Groeten uit Kampen
Tijdens deze 47e editie is er veel te doen voor jong en oud. Naast de bekende braderie is er op de pleinen livemuziek. Op het Oude Raadhuisplein  is er een minikermis voor de kinderen, straatentertainment, kinderschminken en een ouderwetse fotograaf die een gratis foto uitreikt voorzien van de tekst: ‘de groeten uit Kampen’.

Ga voor meer informatie naar www.kamper-uitdagen.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in