De Kamper Ui(t)dagen komen er weer aan

Donderdag 18 juli is de aftrap van de eerste Kamper Ui(t)dag van dit jaar. Deze reeks van vijf donderdagen telt alweer de 47e editie.

Koehijsen
Om 10.00 uur start deze eerste Ui(t)dag traditioneel met het Koehijsen. Namens het college van B&W zal wethouder Holtland hierbij aanwezig zijn. Het Koehijsen is een jaarlijks terugkerend onderdeel voorafgaand aan deze 1e Kamper Ui(t)dag. Dit jaar wordt de opening op ludieke wijze gedaan door presentatrice Astrid de Jong. Puzzelen en muziek vormen dit keer de headlines tijdens deze spectaculaire opening.

Breder
De Kamper Ui(t)dagen wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Kampen. Organisator Jacco Swillens kijkt uit naar dit grootste zomerevenement in onze mooie Hanzestad Kampen dat elk jaar breder en spectaculairder wordt. “Zo is er de samenwerking met de Stichting Ateliervoorzieningen Kunstenaars Kampen die tijdens de laatste editie op 15 augustus haar kunstmarkt organiseert, waarover we u op korte termijn nader zullen informeren.”

Groeten uit Kampen
Tijdens deze 47e editie is er veel te doen voor jong en oud. Naast de bekende braderie is er op de pleinen livemuziek. Op het Oude Raadhuisplein  is er een minikermis voor de kinderen, straatentertainment, kinderschminken en een ouderwetse fotograaf die een gratis foto uitreikt voorzien van de tekst: ‘de groeten uit Kampen’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in