Programma Midzomerreceptie gemeente Hattem op vrijdag 30 juni

Aankomende vrijdag 30 juni houdt de gemeente Hattem een Midzomerreceptie voor inwoners en relaties bij de Hattemse hockeyclub. De gemeente wil er graag een gezellige, informele bijeenkomst van maken waarbij ontmoeting centraal staat. Er worden tussen 16.00 en 20.45 uur allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Burgemeester Marleen Sanderse heet de vroege bezoekers persoonlijk welkom bij de ingang.

Het programma ziet er vanaf 16.30 uur als volgt uit:
16.30-17.00 Optreden 1 band Stapgelegenheid
17.00-17.30 De gemeenteraad op de Midzomerreceptie deel 1
17.45-18.15 Optreden 2 band Stapgelegenheid
18.25-18.30 Uitreiking eerste Rolf Olland Cultuurprijs
18.30-19.00 Optreden Blaaskapel Ons Genoegen
19.00-19.30 De gemeenteraad op de Midzomerreceptie deel 2
19.45-20.35 Optreden A-orkest CMH
De hierboven genoemde tijden zijn richttijden.

Andere activiteiten
Er worden ook activiteiten zonder een vaste tijd georganiseerd. Kinderen kunnen zich onder andere laten schminken en zich vermaken op springkussens. Ook loopt er een clown op het sportpark rond. Daarnaast worden er op verschillende momenten sport- en beweegactiviteiten georganiseerd en tussen het hoofdveld en tweede hockeyveld komt een stormbaan te staan.

In gesprek gaan met de raad
Belangstellenden kunnen van 17.00-17.30 of 19.00-19.30 uur met raads- en commissieleden in gesprek gaan over een onderwerp dat ze zelf aandragen of een vraag die op een kaartje staat. En wie het leuk vindt om een idee, voorstel of standpunt te pitchen krijgt daarvoor 1 minuut de tijd. Raadsleden kunnen daar vervolgens kort op reageren, Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over onder meer de haalbaarheid van het aangedragen idee.
Bezoekers kunnen hun ideeën of voorstellen ook in een ideeënbus deponeren. Wie zijn naam en bereikbaarheidsgegevens invult wint misschien wel een leuke prijs. Een jury gaat de inzendingen bekijken en maakt in de loop van juli de prijswinnaar(s) bekend.

Catering
Bezoekers krijgen bij de ingang een aantal muntjes cadeau die ze kunnen inwisselen voor eten en/of drinken. Heb je geen muntjes meer? Dan kun je zelf nog eten of drinken – met contant geld of via een pinbetaling – bijkopen. Je kunt onder andere pizza’s, wraps, saté, friet, ijs, stroopwafels, koffie, thee, frisdrank, bier en wijn bestellen.

“Je bent ook van harte welkom als je alleen ’s middags of ’s avonds langs wilt komen of maar een uurtje tijd over hebt”, deelt burgemeester Marleen Sanderse mee. De Hattemse Mixed Hockey Club is gastheer en co-organisator van dit evenement.

Parkeren
Achter de kruising Konijnenbergerweg-Hazenakker ligt een grote parkeerplaats. Hierop kunnen zowel auto’s als fietsen worden geparkeerd. Burgemeester Sanderse roept bezoekers op zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de Midzomerreceptie te komen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in