Wat ga je leren in de cursus biodiversiteit?

Inwoners uit Hattem kunnen zich binnenkort aanmelden voor biodiversiteitsplannen en een cursus over biodiversiteit. Veel insecten zoals vlinders en wilde bijen hebben het moeilijk. Erven en tuinen kunnen een goed leefgebied vormen voor deze en andere dieren. Tijdens een informatieavond hierover op 29 maart geeft Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) tips hoe inwoners de gemeente Hattem aantrekkelijk kunnen maken voor verschillende dieren.

Bekijk de film waarin Robbin Buitink van Stichting Landschapsbeheer Gelderland een voorbeschouwing geeft op de cursus. Hij vertelt hierover aan Margje Fikse die op eigen terrein al veel doet aan biodiversiteit. (Tekst gaat verder na de film.)

Waar en wanneer?
De bijeenkomst is op 29 maart om 19.30 uur in het stadhuis en duurt tot 21.00 uur. Inloop met koffie en thee om 19.15 uur. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.
Vooraf aanmelden doe je via www.landschapsbeheergelderland.nl/biodiversiteit-hattem.


Samen met bewoners, bedrijven en organisaties wil de gemeente Hattem verder bouwen aan een bloeiend landschappelijk netwerk met aantrekkingskracht voor allerlei dieren én recreanten. Het biodiversiteitsproject wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.
Meer informatie vind je op www.landschapsbeheergelderland.nl/biodiversiteit-hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in