RTV Hattem mag weer 5 jaar uitzenden

Van het Commissariaat van de Media heeft RTV Hattem voor de komende 5 jaar weer de zendmachtiging toegewezen gekregen.

Stichting Omroep Hattem is formeel door het Cv/dM aangewezen als ‘publieke media-instelling voor de verzorging van publieke mediadiensten in de gemeente Hattem.‘ Deze zendmachtiging is nu weer verlengd en loopt tot 20 maart 2026.

Positief advies
De gemeenteraad heeft in januari al een positief advies aan het Cv/dM gegeven. ‘De afgelopen 5 jaren heeft Stichting Omroep Hattem zeer goed gefunctioneerd. Er is een uitgebreid aanbod, zowel op televisie als via de radio. Daarnaast is er ook een uitgebreide website. Ook verzorgt ze al een groot aantal jaren naar tevredenheid de uitzendingen rondom raadvergaderingen.’

Help RTV Hattem
Wij zijn trots op de verlenging en de vrijwilligers zijn enthousiast en gemotiveerd om de komende 5 jaar weer een succes te maken van onze lokale omroep. Maar wij vinden het erg fijn als we hulp krijgen van de Hattemers om onze ambities nog beter uit te voeren. Dat kan op verschillende manieren.

Vrijwilligers gezocht
Een van de manier om te helpen is om mee te werken aan het werk van onze omroep. Daarvoor zijn veel mogelijkheden bijvoorbeeld als webredacteur, technicus, filmer, presentator, automatisering en ga maar door. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk, enthousiasme wel. Kijk een bij onze vacatures of stuur een e-mail naar info@rtvhattem.nl voor een oriënterend gesprek.

Word donateur/vriend van RTV Hattem
Een omroep heeft veel kosten voor bijvoorbeeld apparatuur, providers, huur van de studio. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan en we krijgen subsidie en de omroepbijdrage van de gemeente. Toch is dit niet voldoende en hebben wij als omroep andere inkomstenbronnen nodig. Bijvoorbeeld de bijdrage van donateurs. Voor 10 euro per jaar ben jij vriend van onze omroep en draag je eraan bij dat wij lokaal nieuws voor de Hattemers kunnen brengen. Wist je dat op 27 april 1996 de eerste uitzending van Radio Hattem was? Ja, dat is al bijna 25 jaar geleden. Geef jij ons een verjaardagscadeautje door vriend te worden van RTV Hattem? Hier kun je je aanmelden. Alvast bedankt!

Adverteren
Tot slot kun je ons helpen door te adverteren. Dan ontstaat een win-win-situatie, want jouw product of dienst krijgt op die manier veel aandacht en RTV Hattem krijgt meer financiële armslag. Heb je interesse om te adverteren op een van onze mediakanalen- radio, tv, website- of een combinatie daarvan, neem dan contact op met info@rtvhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in