Van de gemeenteraad aan de inwoners van Hattem

“Terwijl het coronavirus om zich heen blijft grijpen, proberen we deze unieke situatie samen het hoofd te bieden. Afstand houden, thuiswerken, gesloten scholen, restaurants en winkels, economische tegenslagen en ziekte, angst en onzekerheid. Met deze maatregelen en omstandigheden hebben ook wij Hattemers te maken.

Het college van burgemeester en wethouders en de medewerkers van de gemeente werken hard om de dienstverlening draaiende te houden en ondersteuning te bieden bij het bestrijden van het coronavirus.

Voor onze ondernemers hopen en rekenen wij op voldoende steun van de overheid gericht op baanbehoud en het voorkomen van faillissementen. De onzekerheid over de nabije toekomst maakt dat we momenteel niet alle gevolgen kunnen overzien.

Hierbij wensen wij onze inwoners veel sterkte toe. Vraag op tijd hulp waar nodig en kijk naar elkaar om. Wij zijn trots op onze Hattemse samenleving! Het is fijn om te zien dat er al een aantal prachtige initiatieven zijn opgestart en dat we behulpzaam zijn naar en voor elkaar. Blijft u dat alstublieft doen en denk daarbij ook aan de mensen die een extra telefoontje, appje of kaartje juist nu heel goed kunnen gebruiken.

Ook wensen wij alle mensen die zich inzetten om de coronacrisis het hoofd te bieden alle sterkte toe en spreken hierbij graag onze waardering uit voor hun belangrijke werk.

Iedereen die persoonlijk door het virus getroffen is wensen wij veel sterkte, beterschap en steun toe.

Tot slot doen wij hierbij nog een beroep op u. Volg de richtlijnen die door het kabinet, de GGD en het RIVM worden gegeven alstublieft op. Blijf zoveel mogelijk thuis en als dat echt niet kan houdt afstand en bovenal, pas goed op elkaar!”

Namens de gemeenteraad van Hattem,

Arend Palland – ChristenUnie


Teun Juk – CDA


Marie-Lupé Stapper – PvdA


Erik Kort – D66


Gina Guldenaar – VVD

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in