Golfheren sluiten seizoen af met zwijnendiner

Elke woensdagmiddag is er een onderlinge wedstrijd speciaal voor mannen. De heren van de Hattemse Golfclub hebben deze competitie niet geheel origineel ‘de Heerenmiddag’ genoemd. In de maand oktober is de jaarlijkse competitie ten einde en pakken de heren uit met een gezamenlijk diner waarvoor ze zich stijlvol kleden.

Tijdens de jaarafsluiting worden de  jaarprijzen uitgereikt en alle leden met een bijzondere verdienste ontvangen een verrassing met een traktatie. Ditmaal was er extra aandacht voor de vertrekkende Captain Arie Plaisier, die na zes jaar de stok overdroeg aan Ad Visscher. Plaisier kreeg voor zijn inzet de afgelopen jaren een mooi cadeau in de vorm van een moderne lichtgewicht golftrolley.

Zwijnendiner
En daarna was het genieten voor alle heren tijdens de gezamenlijke maaltijd. Deze bestond, geheel volgens traditie, uit Veluws wild zwijn op voortreffelijke wijze klaargemaakt door het team van Clubhuis de Hattemse Hoeve. Vorig jaar kon dit ‘Zwijnendiner’ niet doorgaan vanwege corona en daarom voelde het dit jaar extra gezellig en sfeervol.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in