Ga je mee wild kijken met de boswachter?

De Dellen is een prachtig natuurgebied, bekend om de afwisseling van bossen, lanen en heidevelden. Er leeft een groot aantal edelherten en wilde zwijnen. Ga je mee samen met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen wild observeren? Op 27 juli, 31 juli en 3 augustus kun je met hem mee op een wildobservatiewandeling op landgoed De Dellen.

Stilte..
Je maakt de groep een korte wandeling naar de wildobservatiepost in het rustgebied. Eenmaal in de post is het wel belangrijk om zo stil mogelijk te zijn, zodat de dieren zich niet bewust zijn van menselijke aanwezigheid. Je blijft hier tot zonsondergang, in afwachting van het wild.

Rustgebied
Doordat de wildobservatiepost in het rustgebied staat, is de kans op het zien van wild groot. Maar 100% wildgarantie kunnen de boswachters natuurijk niet geven; of de dieren zich goed laten zien is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de weersomstandigheden. Het blijft de natuur. De excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ook honden kunnen niet mee. Donkere kleding en een verrekijker worden aangeraden.

Reserveren
Start 3 augustus is om 19:30 uur bij de parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Duur: ca. 2,5 uur. Deelname: 7,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 2,50 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas.
Reserveren is verplicht via www.glk.nl/activiteiten27juli, www.glk.nl/activiteiten31juli, www.glk.nl/activiteiten3augustus.
Meer info bij Rein Jaarsma, tel. 06-20390424 of Gerrit van Vemde, tel. 06-51107825.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in