Wandeling over de Vuursteenberg in de voorjaarsvakantie

Volgende week is het weer voorjaarsvakantie. Niet iedereen heeft dan al een programma om er zelf op uit te gaan of om de kinderen mee te nemen ergens naartoe. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen helpen een handje en organiseren daarom op woensdag 1 maart 2023 een gezonde wandeling over de Vuursteenberg, dat ligt in het natuurgebied bij Hattem.

De natuur in 
“In de voorjaarsvakantie blijven we natuurlijk niet de hele tijd binnen zitten. Ga met de boswachter mee de natuur in. Of het nu sneeuwt, regent of dat de zon schijnt, het is altijd leuk want er valt buiten zoveel te ontdekken! We gaan op zoek naar vogels en pootafdrukken van reeën en zwijnen. Ook zullen we ontdekken waar het grind en de stenen in de grond vandaan komen”, laat Geldersch Landschap & Kasteelen weten.

Praktische informatie
Deze wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. De wandeling start om 14.00 uur en het duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor kinderen 4 t/m 12 jaar zijn €2,50 per persoon. Voor iedereen ouder dan 12 jaar zijn de kosten €5,- per persoon. Donateurs lopen gratis mee op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in