Brimos en HR Groep Emmen gaan verder onder de naam Brimos

Verkeersbordenfabrikant Brimos maakt vandaag bekend volledig samen te gaan met mastenfabriek HR Groep Emmen. Beide bedrijven presenteren zich vanaf nu onder de bekende naam Brimos.

Meer dan 50 jaar ervaring
Vanaf 2013 tot heden was Brimos onderdeel van HR Groep waarbij zij samen met mastenfabriek HR Groep Emmen een onlosmakelijke twee eenheid vormde voor de productie en levering van utilitaire bewegwijzeringsproducten, signaleringstechnieken, draagconstructies en bebording. Het in Hattem gevestigde bedrijf Brimos is één van de oudste bordenfabrikanten van Nederland. In 1963 werd het bedrijf opgericht en in de meer dan 50 jaar die daarna volgden heeft de onderneming een grote bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid in Nederland en daarbuiten.

Een goed teken
Vandaag de dag willen deze twee bedrijven hun twee-eenheid tot eenheid maken om elkaars specialisme en vakmanschap maximaal te benutten. Hierdoor zullen klanten in de toekomst nog beter bediend kunnen worden. De twee bedrijven nemen afscheid van HR Groep en zullen vanuit Emmen en Hattem samen verder gaan onder de vertrouwde naam Brimos.

Jan van Giessen, directeur van Brimos B.V: Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat onze klanten en leveranciers weten dat er in principe niets verandert. Onze relaties zijn in goede handen. Brimos heeft haar positie in de markt inmiddels méér dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel productkennis. Daarnaast beschikt Brimos over een uitgebreid productportfolio van zowel statische- als dynamische borden en draagconstructies.”

Tot in de puntjes
Er is beschikking over een ruime voorraad halffabrikaten en moderne productietechnieken waardoor er snel geacteerd kan worden, ook voor grotere vraagstukken. Alle zorg rondom projecten maar ook op het gebied van beheer en onderhoud kan uit handen worden genomen. Uiteraard voldoen alle producten aan de wettelijke regelgeving.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in