Brimos Hattem is verhuisd naar Hoogeveen

Het in Hattem gevestigde bedrijf Brimos is één van de oudste bordenfabrikanten van Nederland. In 1963 werd het bedrijf in Hattem opgericht en in de meer dan 60 jaar die daarna volgden heeft de onderneming een grote bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid in Nederland en daarbuiten. Jammer dat Brimos onze mooie Hanzestad Hattem heeft verlaten.

Brimos is verhuisd naar een pand in Hoogeveen dat écht bij de onderneming past. Brimos merkte dat met de productielocaties in Hattem en Emmen niet efficiënt genoeg konden werken. De ruimte bij beide locaties was beperkt en het werkklimaat was voor hun hardwerkende mensen ook niet helemaal je-van-het.

Volgens Brimos worden de klanten groter en de projecten uitdagender. “Daar hoort een pand bij waar wij echt in passen! Wij hebben onze spullen in de bouwvak ingepakt en de locaties Hattem en Emmen waar we mooie stappen hebben gemaakt verlaten. De vrachtwagens werden ingeladen en in Hoogeveen weer uitgeladen. De meeste spullen hebben weer hun plek gekregen en de productieruimtes zijn weer ingericht. Inmiddels draaien wij weer op volle toeren en zijn wij er klaar voor! Wij ontvangen je graag op ons nieuwe adres: Toldijk 21 | 7901 TA Hoogeveen”.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in