Erfgoed Gelderland zoekt leden Jongerengilde

Het Erfgoed Gelderland Jongerengilde is op zoek naar twee enthousiaste nieuwe leden. Heb jij een passie voor Gelders erfgoed en ben je tussen de 20 – 30 jaar? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou.

Het Jongerengilde houdt zich bezig met het Gelderse erfgoed op allerlei terreinen, van het organiseren van culturele en educatieve activiteiten tot inhoudelijke advisering van erfgoedinstellingen. Daarnaast biedt het gilde een uitstekend platform om te werken aan je professionele skills, en om je netwerk uit te breiden. Lees meer over het Erfgoed Gelderland Jongerengilde op de  projectpagina.

Het Jongerengilde is op zoek naar twee nieuwe leden, tussen de 20-30 jaar, en met een passie voor Gelders erfgoed. De werkuren zijn flexibel: gemiddeld ben je ca. 3-4 uur in de week hiermee bezig. Het betreft een vrijwillige functie.

Lijkt het je interessant om lid te worden van het Erfgoed Gelderland Jongerengilde? Mail dan een korte motivatie (ca. 350 woorden) en je CV naar w.hinrichs@erfgoedgelderland.nl. Dit kan tot uiterlijk 15 april 2022.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in