Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 25 februari 2023

Ook deze week vanuit onze studio weer Hattem Actueel. Ook deze keer komen er weer verschillende gasten aan het woord in onze uitzending. In het eerste uur spreken we met mevrouw van Jole en mevrouw van Olst over de weggeefkasten in Hattem. Met deze kasten worden mensen die weinig te besteden hebben geholpen.

Verder spreken we nog met mevrouw Schulz over het Cultuurfonds Hattem.

In het tweede uur is Kees Rook uiteraard aan het woord over het programme Tweede Jeugd Sportief. Als afsluiter spreken we met vrouw Morariu van St. Humane en Arjen Noordberger van de VV Hattem over de hulp aan Oekraine.

En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.

Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door presentator Ruud Hofman, technicus en muzieksamensteller Gert Witteveen en gastvrouw Rikie Coster.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in