Speciale uitzending Hattem Actueel 23 december

Zaterdagmorgen 23 december is er een speciale uitzending van het programma Hattem Actueel van RTV Hattem met als thema ‘Op de drempel van 2023 naar 2024’. De uitzending is van 9.00 uur tot 13.00 uur. De drie presentatoren, Kees Rook, Ad Spakman en Gert Rave blikken in opeenvolgend gesprekken van één uur met hun gasten terug op het jaar 2023 en plegen alvast een doorkijkje naar 2024.

Vier uren radio
Kees start met het voltallige college van burgemeester en wethouders. In het tweede uur gaat Ad in gesprek met voorzitter van de lokale omroep Wim Hoogers, oud-burgemeester Willem Jan Wiggers, predikant Gijs Bronsveld en voorzitter van SV Hatto-Heim Henk Bultman. Gert leidt het derde uur met de vertegenwoordigers van de zeven raadsfracties CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks/PvdA, HattemCentraal, Lijst Borst en VVD.

Publiek welkom
Het programma wordt live uitgezonden via radio en tv van RTV Hattem. Een groot aantal vrijwilligers van de omroep is voor en achter de schermen actief om dit te kunnen realiseren. Om voldoende ruimte te hebben, wordt er uitgeweken naar de ruimte De Salon van Stichting Welzijn Hattem, in dezelfde gang in De Marke waar de radiostudio te vinden is. Publiek is tijdens de uitzending van harte welkom.

En verder in 2024
De eerstvolgende gewone editie van Hattem Actueel in het nieuwe jaar wordt op zaterdag 13 januari van 10.00 tot 12.00 uur uitgezonden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in