Hattem Actueel zaterdag 23 september

De ernst van de klimaatverandering valt niet te ontkennen. Oud Hattemer Iris Keizer studeerde natuurkunde en weet veel over het veranderende klimaat en voert actie als Scientist Rebellion. Haar vader raadslid Tonny Keizer deelt haar zorgen en probeert ook lokaal zijn klimaatsteentje bij te dragen. Beide komen vertellen over hun drijfveren en wat ieder individu zou kunnen bijdragen.

Onderwerpen
De amateurvoetbalcompetitie start  deze zaterdag. Kees Rook vertelt waar onze sportverslaggevers komende zaterdagmiddag uithangen en wat er te beluisteren valt in het sportprogramma Tweede Jeugd Sportief.
Het aftellen voor het beeld- en muziekspektakel Kleurrijk Hattem is begonnen. Zaterdag 14 oktober is het zover. Daarnaast organiseert Ontwaakt ook nog Het Grote Muzieklab de Keurrijk editie. Eline Schakelar en Jeroen Scheffer praten ons bij over de voorbereidingen en wat je allemaal meemaakt als je in het Muzieklab komt.

Hattem Aktueel (zaterdag 10.00-12.00 uur op Radio Hattem) wordt deze week gemaakt door gastvrouw Rikie Coster, technicus/muzeksamensteller Gert Witteveen en gepresenteerd door John van Dijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in