Vaccinatiebus komt naar Hattem

Tijdens de vaccinatietour door de regio vaccineert de GGD NOG op tijdelijke pop-up priklocaties in verschillende gemeentes. Maandag 27 september staat de prikbus van de GGD tussen 12.30 e 21.00 uur in Hattem. Op de parkeerplaats van de Boni kan je dan zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie. Je hoeft alleen de ID-bewijs mee te nemen. Ook kan je bij de prikbus terecht voor vragen over vaccineren.

Burgemeester Marleen Sanderse is erg blij met de komst van de prikbus naar Hattem: “Er zijn vast inwoners van Hattem die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om zich te laten vaccineren. Deze prikbus maakt het voor hen mogelijk om laagdrempelig een prik te halen in hun eigen stad. Bovendien staat de bus er tot 21.00 uur, dus is er na werk of school ruime mogelijkheid om binnen te lopen.”

  • Je hebt geen afspraak nodig, je kunt gewoon binnenlopen.
  • Mogelijk voor 1e én 2e prik. Interval 18 jaar en ouder: 28 dagen. Interval jonger dan 18 jaar: 21 dagen.
  • Je wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin.
  • Neem je ID-bewijs en mondkapje mee.

Kun je niet op maandag 27 september kijk dan op de website van de GGD NOG voor andere locaties waar de prikbus komt in de omgeving van Hattem. Ook in Zwolle kan je terecht voor een prik zonder afspraak. Kijk daarvoor op de website van de GGD IJsselland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in