Open dag met extra’s bij Beeldentuin en Galerie De Schoppert

Op zaterdag 3 augustus van 10.00 tot 16.00 uur is in Hattem beeldentuin en galerie “De Schoppert” van Anna Kroes voor het publiek geopend. Op deze extra open dag zijn er naast de prachtige bloemen, borders, beelden en keramiek diverse extra activiteiten zoals beeldhouwers aan het werk en live muziek.

Wijn, oliebollen en live muziek
In de beeldentuin staat werk van het Beeldhouwersgilde Hattem en van diverse keramisten. De kunst in de galerie is zeer divers. Zo zijn er voorwerpen van keramiek, beelden van brons en natuursteen en ook hangen er de door Anna Kroes vervaardigde schilderijen. Tijdens de extra open dag zijn beeldhouwers aan het werk. Ook is er een wijnproeverij, zijn er verse oliebollen en in het tuinhuis is koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Het zal in de tuin weer een feestelijk gebeuren zijn met ’s middags live muziek van de Terribell Jazz band.

Openingstijden
Naast de extra opening op zaterdag 3 augustus van 10.00 tot 16.00 uur, is Anna’s beeldentuin en galerie “De Schoppert” alle woensdagen tot en met september tussen 10.00 en 16.30 uur voor het publiek geopend. De beeldentuin “De Schoppert” is te vinden aan de Groeneweg 18. De toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in