Video: Een kijkje bij beeldentuin en galerie de Schoppert

Sinds 3 mei is (beelden)tuin en galerie De Schoppert weer elke woensdag geopend voor het publiek. In deze tuin van Anna Kroes, aan de Groeneweg 18 in Hattem, zijn werken van verschillende kunstenaars te vinden. De tuin is 12.000m² groot en Anna stelt deze met veel plezier open voor het publiek en het tentoonstellen van kunst. In de tuin en galerie zijn onder andere schilderijen, keramiek en beelden te bezichtigen.

Feestelijke open dag
Elke woensdag van mei tot september kan iedereen gratis komen kijken van 10:00 tot 16:30uur. Het is ook mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen. Op zaterdag 5 augustus is er een feestelijke open dag op het terrein. Er zullen die dag vele kraampjes  staan van de kunstenaars, demonstraties worden gegeven en er is live muziek. Meer informatie hierover op www.tuinenhattem.nl.

Bekijk de reportage
Presentator Gerrit Grit en cameraman Henk Tabois hebben een reportage gemaakt waarin de tuin prachtig te zien is en Anna ook zelf veel aan het woord komt. Ook wordt er gesproken met andere kunstenaars.

Foto: Jaap de Gruyter

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in