Vandaag om 10:00 uur in het IJsselmagazine

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. In het eerste uur hebben wij een tweetal studiogasten die eigenlijk een eenheid zijn; het echtpaar Irma en Sijtse van der Zee komen hun ideeën en enthousiasme over voedselbossen vertellen en laten het gesprek daarover met Marijke Riesebeek afwisselen met mooie door hen uitgekozen muziek.

Telefonische interviews in het tweede uur
Om 11.15 uur bellen wij met Marije van Loenen van Visit Hattem over aankomende activiteiten zoals De Langste Dag van Hattem op zaterdag 24 juni; en ook over een Smaakwandeling op 14 juli tijdens Culinair Hanzefest.
Om 11.45 uur bellen wij met Anita Middel van Stichting de Vuurvogel; zij organiseren op 24 juni Symphonica Stadshagen en op 25 juni Vuurvogel Festival Klassiek, beide in het Twistvlietpark in Stadshagen.
Verder hebben wij berichtjes en nieuws over activiteiten verzameld die wij graag met u willen delen Naast de muziek die wij voor u uitgezocht hebben zijn er ook weer een tweetal nummers in de rubriek ‘Muziek uit het Verleden.
Wij hopen het overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’ voor u te hebben; wij weten dat de heren van het TV team zich altijd erg inspannen om mooie beelden op het scherm te brengen.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

IJsselmagazine website
Wist je dat het IJsselmagazine haar eigen website heeft? Een terugblik, vaak met foto van de studiogast, is terug te zien op het IJsselmagazine.nl blog.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in