Presentatie plan voedselbos/buurtmoestuin Hattem na de lezing op 27 juni

De Hattemer Groene Wereld is een pas opgerichte groep, bestaand uit mensen die een voedselbos en/of buurtmoestuin in Hattem willen realiseren. Zij zullen hun eerste plan presenteren na de lezing over voedselbossen die Groen Goud organiseert op 27 juni a.s.
Sprekers die avond zijn Irma en Sijtse van der Zee, die zich helemaal verdiept hebben in dit onderwerp. De lezing heeft als doel mensen bij elkaar te brengen die zich willen inzetten om de wereld beter, groener en toekomstbestendiger te maken, hetzij in de eigen wei of (moes)tuin hetzij met een gemeenschappelijk project, zoals een voedselbos of buurtpluktuin.

Voor elke tuinier
Het echtpaar van der Zee heeft veel kennis en ervaring opgedaan en hun enthousiaste en heldere verhaal over voedselbossen zal iedere tuinliefhebber aanspreken. “Voedselbossen kunnen een deel van de oplossing zijn bij diverse maatschappelijke uitdagingen en een sociale binding brengen tussen mensen die de wereld een stukje beter willen maken.”

Hattemer Groene Wereld
Meerdere Hattemers blijken te willen streven naar een voedselbos of buurtmoestuin. Een aantal van hen vond elkaar via de gemeente. Ties Sikkema zal het plan toelichten en uitleggen waar een geschikte plek is voor dat doel.

Heb je interesse?
Je bent van harte uitgenodigd voor de lezing op 27 juni om 19.30 in het gemeentehuis. Toegang is gratis, wel graag even aanmelden via de mail hattemsgroengoud@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in